Startsida

Framgångshistorier

 

Här kommer det finnas exempel på olika personers diverse problem och hur de blev hjälpt av NLP. Se även:  Finns det något i TV eller dagstidningar om NLP

 

Jag har under en 18-års period, till och från, haft problem med panikattacker. Det brukade inträffa bland annat när jag körde bil och då framförallt när jag var tvungen att stanna vid rödljus. Att jag själv skulle gå och handla i affärer var näst intill omöjligt. Det var till och med svårt att gå och handla i sällskap med någon från familjen. Man kan säga att mitt liv blev mer och mer inskränkt. Det ledde också till mycket funderingar och tankar av negativ art som inte gjorde det hela bättre.
Men det var då det! Våren 2008 kom jag i kontakt med Tommy på firman Sinneskraft. Jag märkte redan efter några sessioner att det gick åt rätt håll. I dagsläget så är jag inte riktigt framme vid mitt mål men jag är rätt nära! Jag går idag och handlar helt själv. Jag är mycket lugnare och självsäkrare. När jag kör bil så är det avslappnat och jag har inga problem att stanna vid rödljus. Tvärtom är det så att jag kan komma på mig själv att tänka att "här brukade jag ha problem tidigare". Det har också medfört en hel del trevliga sidoeffekter. Jag blir inte stressad av situationer som tidigare stressade mig, såsom när barnen bråkar eller när när det blir stressigt på jobbet. Jag väljer att inte låta det påverka mig.
Tommy sa redan från början åt mig att jag hade lösningen inom mig och det enda jag behövde göra var att få veta vilka verktyg man skulle använda och hur.
Jag har i dag fått verktyg att styra hur jag själv mår och jag vet att jag kan nå ännu längre. Jag ser en ljusare framtid med gladare tongångar och det ger en skönare känsla.

Niclas 42 år.

 

"Jag hade ett beslut som jag våndades att ta och hade funderat på i ett par år. Jag slets mellan två olika val och på sätt och vis ville jag båda alternativen men utifrån olika utgångspunkt. Jag vet fortfarande inte på vilket sätt Tommy hjälpte mig men efter att ha träffat honom och utfört några övningar klarnade det för mig vilket beslut jag skulle fatta. Övningarna var enkla och roliga att göra. Under tiden jag gjorde dem började jag känna tydligt vad jag skulle välja och den känslan håller i sig.

Åsa, 44 år